Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Curs 1 zi Constructie gel/acryl

        Constructia pe sablon se poate realiza atat din gel cat si din acryl/portelan in functie de ceea ce isi doreste clienta si de tipul de unghie pe care trebuie sa lucram. Constructia din gel/acryl se realizeaza numai daca unghia naturala a clientei este crescuta 2-3 mm pentru a putea fixa sablonul, in caz contrar, constructia nu are rezistenta, deorece nu se face legatura dintre unghia naturala si produs.
          Constructia din gel se recomanda pentru clientele care nu doresc o lungime mare a unghiilor si care au unghia naturala sanatoasa.
           Constructia din acrylic se recomanda clientelor care isi doresc o lungime mare a unghiilor si care au unghiile moi.
Cand se organizeaza cursul si cat dureaza? Organizam saptamanal acest curs, care tine 5-6 ore si invatati constructia cu gel/acryl pe un model. La inceput vi se preda teoria (aprox 10-15 min), iar apoi instructoarea va explica fiecare pas pentru aplicarea unghiilor tehnice. Produsele cu care lucrati sunt produse de top O.P.I si sunt incluse in pretul cursului.
 Durata: 5-6 ore  
        Pentru cursul de 1 zi nu se acorda diploma de gel/acryl OPI, daca doriti o astfel de diploma trebuie sa urmati 3 zile sau cursul intensiv de 5 zile.
Pret: 
225.00RON
Durata: 
1zile
Tip: 
aplicat

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Constructie pe forma acryl

Comentarii facebook