Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Curs 1 zi forma edge

        Forma unghiei Edge este un stil aparte, foarte deosebit creat de renumita Valentyna Denysenko. Este o formă răspicată care este dată de forma de acoperiş a unghiei, terminăndu-se într-o formă de V lată. Această formă va da o nouă persperctivă unghiei şi sigur va ocupa în curănd locul între celelalte forme obişnuite de unghii.

Cui se adreseaza cursul? Fetelor, care au experiente in acest domeniu (stiu sa aplice corect si in scurt timp unghii tehnice), deoarce crearea formei Edge necesită dexteritate din partea manichiuristei.

Cand se organizeaza cursul? Organizam saptamanal acest curs, unde veti invata direct pe model (adus de salon sau de dumneavoastra) sub indrumarea unei persoane cu experienta in acest domeniu.

         Forma edge se poate realiza prin ambele tehnici (constructie pe sablon sau cu tips) si recomandam ca produsul folosit pentru realizarea acestei forme sa fie praful acrylic, deoarece ajuta cursanta sa realizeze mai usor forma si da rezistenta unghiei tehnice. Cursanta nu trebuie sa aduca nimic produse sau ustensile, acestea fiind incluse in pretul cursului.

*** Inscrieri si detalii la telefon 0731077970

 

Pret: 
225.00RON
Durata: 
1zile
Tip: 
aplicat

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Curs individual
Colaj forma edge
Forma edge realizata de cursanta
Cursa bazat pe practica 99%
Cursanta este indrumata la fiecare pas de catre instructoare
Curs organizat saptamanal

Comentarii facebook