Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Intretinere gel/acryl

Cursul de intretinere sau umplere este potrivit manichiuristelor care nu stiu sa foloseasca freza electrica pentru a indeparta produsul de pe unghie. Intretinerea se face cu produsul ales de cursanta gel sau acryl, iar in mod exceptional se face combinatia intre cele doua produse, baza de acryl si se face punctul de stress din gel. Intretinerea unghiilor tehnice mai presupune si inlocuirea unghiilor rupte sau care nu vor mai rezista pana la urmatoarea intretinere.

Cursul este bazat pe practica 100 % direct pe model (adus de noi sau de cursanta) si este adresat incepatoarelor, instructoarea va explica fiecare pas si sunteti corectata dupa fiecare pas, daca trebuie inbunatatit ceva. La curs lucrati cu produse O.P.I si nu trebuie sa aduceti materiale sau aparatura pentru curs, asiguram noi totul in pret. Daca cursanta doreste poate invata french-ul din gel sau acryl, cum se aplica gelul colorat sau alte elemente. Cand se organizeaza cursul ? se organizeaza saptamanal.

Pentru cursul de 1 zi nu se acorda diploma de gel/acryl OPI, daca doriti o astfel de diploma trebuie sa urmati 3 zile sau cursul intensiv de 5 zile.

5 motive pentru care va garantam ca invatati sa aplicati unghii tehnice:

1) grup mic, maxim 5-6 cursante

2) practica 99%, in fiecare zi aplicati unghii tehnice direct pe model (un set de 10 unghii)

3) cursul este pentru incepatoare, instructoarea va arata si cum sa tineti pila in mana

4) curs individula, instructoarea va fiecare pas in parte su sunteti corectata dupa fiecare pas

5) deoarece asiguram noi totul, nu lasam in grija cursantei achizitionarea partiala sau totala a produselor pentru curs.

Pret: 
225.00RON
Durata: 
1zile
Tip: 
aplicat

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Comentarii facebook