Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

acryl

NOU - CONCURS ! Castiga un DVD - cum sa aplici gel OPI pe unghiute ? Aboneaza-te acum la newsletter-ul Pink Diamond Cluj si intri automat in concurs. Extragem cele 3 castigatoare a cate un DVD O.P.I in data de 31.10.2013, 30.11.2013, 30.12.2013.
Link curs si obonare newsletter: http://www.pinkdiamond.ro/content/bestseller-curs-intensiv-de-5-zile-opi
Pink Diamond Cluj organizeaza saptamanal curs de 5 zile intensiv de aplicare de unghii tehnice incepatori. Urmatoarele saptamani de curs:

Oferta de weekend valabila 24 ore! Daca sunteti 2 prietene si veniti la cursul care incepe luni 15 iulie ora 9, puteti sa invitati a treia prietena GRATIS! 2+1 GRATIS economisiti toate trei prietenele 1100 lei Tel inscrieri 0731.077.970 

Saptamana aceasta cursanta Adriana din Arad urmeaza 4 cursuri de 1 zi:
* contructie pe sablon cu acryl O.P.I
* intretinere cu acryl O.P.I
* pictura chinezeasca/one stroke
* modelare flori 3D
Poti urma si tu aceste cursuri sunand pentru inscriere la tel 0731.077.970

Vrei sa urmezi cursul intensiv de 5 zile in Cluj-Napoca si nu ai unde sa te cazezi ? Salonul Pink Diamond ofera cazare avantajoasa 35 lei/noapte. Mai multe detalii daca ne scrieri un mesaj in privat pe pagina de facebook Studio & scoala de unghii O.P.I
Inscrierile pentru cursul care incepe luni, 10 iunie 2013 se pot face si in weekend la tel 0731.077.970

Modelul final
Modelarea florilor 3D
Aplicarea strasului Swarovski
Modelare flori 3D
Aplicarea luciului
Aplicarea luciului
Modelare frunze 3D
Modelare cale 3D
Aplicarea luciului

Mai multe modele de flori 3D realizate din praf acrylic colorat. Aceste modele se pot invata in cadrul cursului de 1zi Modelare flori 3D/in refief organizat saptamanal in fiecare miercuri/joi, mai multe informatii la tel 0731.077.970

Modelul final
Se face intretinerea de 4 saptamani
Se realizeaza baza din praf acrylic alb
Se realizeaza semiluna din sclipici argintiu
Se realizeaza modelul  pt celelate 2 unghii tot din sclipici argintiu
Se aplica luciul UV
Modelul final

Dupa ce se realizeaza completarea cu produs gel/acryl se urmeaza urmatorii pasi:

1) Se aplica baza de praf acrylic alb, nu va trebuie un praf special, puteti folosi albul de french ca cel din poze. Totodata se realizeaza forma semilunei pentru a nu se simti diferenta dintre cele 2 straturi;

2) Se aplica sclipiciul argintiu, poate fi si praf acrylic argintiu cu grija sa nu atingeti cuticula sau sa nu puneti sclipici pe baza de alb;

3) Se realizeaza modelul pentru cele 2 unghii pe care nu am realizat semiluna tot din sclipici;

Salonul Pink Diamond cauta colega care sa faca manichiura - pedichiura clasica cu briciul si unghii tehnice (gel-acryl, tips-constructie-protectie-intretinere-pedi tehnica). Lista de calitati nu este lunga:
*sa fie o buna manichiurista;
*sa ii placa ccea ce face si
*cu cei 7 ani de acasa intotdeauna.
Daca consideri ca te potrivesti te asteptam la interviu !
Tel 0756.249.264

Unghii tehnice ascutite nud si fructe 3D
Unghii tehnice patrate, french din sclipici si pictura manuala
Unghii tehnice ascutite si flori 3D

Denumirea tradiţională este cea de unghii false, însă, odată cu dezvoltarea acestui domeniu, procedeul a fost redenumit "manichiură tehnică". Mai exact, în urmă cu cativa ani 10-15, unghiile false (tips-urile de astazi) din plastic se lipeau cu super glue, apoi se aplica oja. Adezivul nu era deloc prietenos pentru unghia naturală, iar daca doreai sa renunti trebuia sa le smulgi sau sa astepti sa creasca unghia naturala, iar apoi sa le tai.

Manichiura finala
Pasul 1 - se realizeaza french-ul pe o parte din cele 2 culori
Se astepata 2-3 min pentru a se usca acrylul
Pasul 2 - se realizeaza pictura folosind culorile acrylice
Pasul 3 - se acopera toata unghia cu acryl si se formeaza curba C/apex
Pasul 4 - se finiseaza cu pila
Pasul 5 - se sigileaza cu liciu si se usuca in lampa UV

Pentru realizarea acestui model s-a folosit praf acrylic colorat corai si alb de french. Am optat pentru acryl, deoarece este mult mai usor de modelat acest model de french pe o parte. Pictura este realizata cu culori acrylice.

             Recomandam sa folositi un praf acrylic cu pigment puternic, pentru a nu pune mai multe straturi de acryl si in final unghia sa fie groasa.

Poza finala
Modelul step by step!

O idee indrazneata (d.p.d.v tehnic) si practica, venita din partea clientei noastre, Diana Ilovan. Pentru a economisi timp, am pregatit tipsurile colorate si pictate, desigur dupa dorinta Dianei.
Tipsurile se pot lipi pe varf- french, sau pe toata unghia pentru a se forma semiluna, care este umpluta cu sclipici argintiu. In final se sigileaza toata unghia cu acryl transparent, se finiseaza si se aplica luciul.

Pagini

Subscribe to RSS - acryl